HOTEL HAPPY STAR
Zážitková gastronomie – snoubení vín s pokrmy
Zážitková gastronomie je společný projekt našeho hotelu Happy Star, vinařské firmy Znovín Znojmo a sommeliera Branka Černého. Poznáte při něm během jednoho oběda či večeře vybraná vína a pokrmy.
V prostředí našeho hotelu jsme pro vás přichystali zcela nové programy vycházejících z jedinečné kombinace vína a konkrétního pokrmu. Během večeře nebo oběda vás bude jako sommelier provádět taji jedinečné kombinace speciálně vybraného pokrmu s konkrétním vínem Branko Černý. Spojením pokrmu a vhodného vína vzniká celek, jehož zážitková hodnota je výrazně vyšší, než zážitek z jídla či vína jednotlivě.
Víno:
Ze sklepů Znovínu Znojmo jsme vybrali skutečné perly. Vína, která jsou vyráběná v neuvěřitelně malých šaržích z výjimečných hroznů, jsme doplnili o archívní poklady a špičková vína nedávné minulosti i současnosti. Některá z vín již nejsou v prodeji, jiná nemůžete koupit ani ochutnat nikde jinde. Některá z vín, která během programu ochutnáte, si budete druhý den moci i koupit, jiná jsou jen na ochutnání.
Organizace:
- Každé menu je možné zakončit večerním posezením u vín a sýrů ve stylové sklepní vinárně. Kalkulaci vašeho večerního posezení vám připravíme dle konkrétního požadavku. Ke každému menu si můžete objednat i hudební kulisu.
- Program je kalkulován pro nejméně 14 osob. Individuálním zájemcům nabízíme řadu termínů v průběhu celého roku, pro skupiny můžeme najít termín individuální, dle přání.
Další informace:
<<< zpět